Shakingtree's Appreciative Inquiry into Meaning

Kroniek van een opgeschud leven

Over mij

1916926_101582706519925_4699687_nMijn naam is Niels Schuddeboom (34), ik ben getrouwd met Sanne en vader van Sep. Doe mijn naam eer aan. Als ondernemer ben ik dagelijks bezig beweging te creëren om complexe maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Ik ben actief als spreker, procesbegeleider en coach. In mijn werk combineer ik de kracht van goede vragen, inspirerende verhalen en humor,  met mijn persoonlijke ervaring in het doorbreken van systemen en patronen, in het bijzonder in de zorg.
Op 16 september 2016 kreeg ik te horen dat ik maagkanker heb. Op deze plaats schrijf en vlog ik over de reis die nu begint, die overigens niet geheel als een verrassing komt. Je leest en ziet wat ik ervaar en onderzoek, op welke boeken ik stuit en wie ik ontmoet. Wil je contact om samen gave dingen te doen? Stuur dan een mail naar niels.schuddeboom@shakingtree.net
 1. Hé Niels,
  dank dat je me belde met het beroerde nieuws.
  Gatver, wat een klus heb je nu weer aangenomen!?
  Je weet dat ik in mijn mensbeeld onder andere uitga van reïncarnatie. Daarbij heb ik een levendig beeld van de tijd voor we geboren worden; je loopt, als ziel, nog zonder lichaam, rond door de voorraadkamers ergens in het universum. Achter de sluier, in de niet materiële afdeling van het Leven. Daar liggen opdrachten, klussen, gaven, taken en zo meer klaar; opgestapeld, netjes naast elkaar gerangschikt. Soms krijg je een duidelijke aanwijzing in welke richting je je keuze kunt maken, zodat je ziel in dit leven kan leren en kan toevoegen aan de ontwikkelingen van onze planeet Aarde. Soms kies je heel intuïtief voor een rode draad voor dat volgende bestaan. En soms ben je heel royaal, voel je goed aan hoeveel je op je wil nemen in dat levenspad.
  In mijn beeld ben jij zo iemand geweest die zichzelf goed heeft bedeeld met grote opgaven, lastige thema’s en overeenkomstige klussen. Je bent niet bescheiden geweest in je keuzes en – oh doe me die ook nog maar, kan er wel bij haha – daarmee beladen ben je dit leven ingestapt.
  Ik maak een diepe buiging van respect voor de uitdagingen die je aangaat en daarna een goede grap, want wat we delen naast listen verzinnen om het leven levendig te maken, is genieten van alles dat er is.
  Daarom, dank dat je me opbelde!
  Als ik deze woorden schrijf verschijnt er een prachtige hoge regenboog. Moge alle heldere kleuren je dragen in het Leven en Lijf dat je hebt meegenomen.
  En whatever, whenever, ik ben er graag voor jou, Sanne, Sepp en Stevie. Ik kan heel goed nee zeggen, so let me know.
  Met alle Liefs voor jou en jullie!
  Ineke

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén